Diamantboren

 

voor grote aantallen of dealerprijzen
mail ons op:
contact@sikadiamond.be
Diamantboren

Diamantboren bestellen

Indien u zoekt naar diamantboren kunt u deze via onze webshop enorm gemakkelijk en snel bestellen. Ons bedrijf uit Gent is gespecialiseerd in de import van allerlei soorten boren en slijpschijven. Als experts staan we voor u klaar om het nodige advies te geven bij het bestellen van diamantboren.

Kies voor kwaliteit door uw diamantboren bij ons te bestellen

Indien u werkt als stielman weet u als geen ander hoe belangrijk het is om nauwkeurig en kwaliteitsvol werk af te leveren. Om die nauwkeurigheid te garanderen, heeft u natuurlijk het beste materiaal nodig. Dat materiaal vindt u bij Sika Diamond Tools. We testen namelijk continu bestaande en nieuwe producten om onze concurrenten een stap voor te blijven. De diamantboren die u bij ons kunt bestellen zijn geschikt voor nat gebruik. Ook voor het boren in tegels zijn onze boren meer dan geschikt. We hebben allerlei formaten, waardoor u ongetwijfeld een boor vindt voor uw toepassing. Zoekt u specifiek naar diamantboren voor gewapend beton? Ook in dat geval vindt u ongetwijfeld de juiste producten in onze catalogus.

Bestel uw boor online

Wenst u graag een diamantboor bij ons bedrijf te bestellen? Dan kunt u simpelweg online uw favoriete product in het winkelmandje plaatsen en uw bestelling doorgeven. Bekijk overigens zeker onze andere producten. U kunt bij ons ook keramische boren bestellen. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar contact@sikadiamond.be.